Preloader

Cargando...

Coordinador/a del Servei i Cap Tècnic d’Estudis

  • Profesionales y Técnicos
  • Full time
  • 2 meses -
  • Calvià

Información del trabajo

Descripción del trabajo

Videoreport, empresa que es dedica a la prestació integral de serveis de soport a la producció audiovisual, incloent la realització tècnica, necessita incorporar un Cordinador/a de Servei i Cap Tècnic d’Estudis per a la coordinació dels torns de treball i quadrant de l’equip de suport, substitució dels caps tècnics dels períodes que fos necessari sent llavors encarregat de l’encesa, apagat, connexió, configuració i correcte funcionament dels equips dels controls i platons per al servei prestat en IB3 Televisió i la Unitat Mòbil d’IB3 Televisió. (Principalment controls i platons) durant els programes i informatius.
Área
Técnicos
Funciones
En la seva faceta de coordinació, realitzarà les funcions habituals relacionades amb l’organització del personal, horaris, vacances dies lliures o festius, adequació al servei amb eficàcia redistribuint esforços, harmonitzar necessitats etc, en els casos en els quals exerceix de cap tècnic les operacions pròpies del servei, encendre els equips implicats en el programa que es vagi a realitzar, realitzar els “patcheos” de vídeo i àudio i configuracions necessàries per a la realització del programa, resoldre les incidències que sorgeixin amb els equips i els operadors durant els programes i comunicació d’aquestes. Estudiar els manuals dels equips i la planimetria dels estudis d’IB3TV.

En el cas de sortir d’exteriors amb la unitat mòbil, conducció de la Unitat Mòbil (necessari Permís de conduir C, en cas de no tenir-ho una vegada passats els 6 mesos del contracte inicial li ho hauria de treure obligatòriament).
Requisitos
Experiència prèvia com a cap tècnic en altres mitjans televisius.
Experiència prèvia en gestió de persones.
Es valorarà Enginyeria en Telecomunicacions, preferiblement en especialitat de so i imatge, o Grau en Enginyeria Audiovisual.
Es valorarà coneixements de català
Coneixements tècnics necessaris:
Software: Dalet
Hardware: mezcladores de video (Kahuna i Panasonic), mesas de audio Yamaha, Cámaras Sony y Panasonic, CCUs Sony i Panasonic, Player Dalet, Rótulos de Chyrion y Dalet, etc.

Alerta JOB

¿Deseas recibir emails de trabajo?

Don`t copy text!