Preloader

Cargando...

DEPENDENT/A DE PEIXATERIA 40h BREDA

  • Profesionales y Técnicos
  • Full time
  • 1 mes -
  • Breda

Información del trabajo

Descripción del trabajo

DESCRIPCIÓ DE LA OFERTA
Vols formar part del nostre projecte de futur i unir-te a una companyia que et permetrà donar el millor de tu?
A Condis Supermercats estem buscant, per al nostre supermercat franquícia ubicat a BREDA, una persona com a DEPENDENT/A DE PEIXATERIA per a realitzar les 40h setmanals, preferiblement en el Torn de Tardes.
Ets la persona que estem buscant si…Tens actitud positiva, dinamisme i t’agrada treballar en equip.Sents passió pel clientTens coneixement sobre les tècniques de tall i ets capaç de recomanar i assessorar als clients sobre l’assortiment de la secció, tant a nivell de la seva qualitat i frescor com a nivell d’ofertes i preus.Et consideres una persona activa i àgil per poder realitzar tasques de muntatge de la parada, control de minves i manteniment i promoció de la secció.Tens ganes d’aprendre i et motiva poder créixer en altres seccions del supermercat. Ens encanta la gent polivalent!
T’OFERIM
Jornada de 40h setmanals en horari de Tardes, de dimarts a dissabte.
Contracte indefinit.Incorporació immediata.I el més important… ni un sol dia avorrit!
REQUISITS
Experiència imprescindible, mínim d’un any, a una Secció de Peixateria o negoci especialitzat.Idiomes: Imprescindible nivell alt de Català i Castellà.Domicili pròxim al centre de treball o disponibilitat de transport.Disponibilitat per a realitzar la jornada de 40h setmanals en horari intensiu.Tenir una alta capacitat d’aprenentatge i motivació per treballar de cara al client.

Alerta JOB

¿Deseas recibir emails de trabajo?

Don`t copy text!