Preloader

Cargando...

DEPENDENT/A PEIXATERIA – XARCUTERIA SENSE EXPERIENCIA (LES B…

  • Profesionales y Técnicos
  • Full time
  • 4 semanas -
  • les Borges Blanques

Información del trabajo

Descripción del trabajo

DESCRIPCIÓ DE LA OFERTA
A Condis Supermercats apostem per tu i pel teu futur!
Tens 2 minuts per dedicar-nos?Ets una persona dinàmica, amb ganes d’aprendre un ofici?Tot i no tenir experiència, t’agraden els reptes i et motiva formar-te en una secció de frescos (Carnisseria/ Xarcuteria i/o Peixateria)?Tens actitud positiva i t’encanta treballar de cara al públic?Creus que encara no t’han donat la oportunitat de donar el 100% de tu?
Si les teves respostes han sigut positives, no t’ho pensis més i inscriu-te ara mateix a la nostra oferta. Ets la persona que necessitem!
A Condis et donarem la oportunitat de convertir-te en un professional de la PEIXATERIA I/O XARCUTERIA – CARNISSERIA i de començar una carrera amb nosaltres.
T’OFERIM
Contracte indefinit i jornada completa des del primer diaFormació a càrrec dels millor professionals de la nostra empresa durant 4 setmanesIncorporació a una empresa sòlida i amb projecció de futurBeneficis socials per ser treballador/a de Condis: 7% de descompte en les teves compres per a tu i per a un dels teus familiars, descomptes personals en òptiques, viatges, assegurances, oci, bellesa etc…I el més important… Ni un sol dia avorrit!
REQUISITS
Idiomes: Imprescindible nivell alt de Català i Castellà.Domicili pròxim al centre de treball o disponibilitat de transport.Disponibilitat per a realitzar la jornada de 40h en horari partitNo cal experiència. Busquem algú amb ganes d’aprendre i de fer carrera amb nosaltres.
És possible que rebis en els pròxims dies un correu electrònic amb un enllaç de la plataforma Easyrecrue perquè ens facis una breu presentació en vídeo. La realitzes al teu ritme, quan i on vulguis en només 15 minuts. Si la teva candidatura continua avançant, contactarem amb tu. Moltes gràcies i sort!
A Condis Supermercats apostem per tu i pel teu futur!

Alerta JOB

¿Deseas recibir emails de trabajo?

Don`t copy text!