Preloader

Cargando...

Director/a Unitat Territorial Terres de l’Ebre (substitució…

  • Profesionales y Técnicos
  • Full time
  • 17 horas -
  • Tortosa

Información del trabajo

  • icon
    Remuneración EUR 0-5000 / Mes

Descripción del trabajo

Fundació Acció Social Infància (FASI) és una organització del sector dels serveis a les persones amb vocació d’impulsar, per mitjà de la intervenció familiar, projectes innovadors en l’atenció a la infància en risc.

Treballem perquè els infants que viuen en entorns vulnerables puguin exercir el seu dret de créixer en família. Ho fem desenvolupant i gestionant projectes i serveis d’àmbit socioeducatiu i comunitari que milloren les competències i habilitats parentals i el benestar dels infants i joves.

Som més de 160 professionals de diferents especialitats de l’àmbit social treballant en 18 centres de treball a Catalunya. A FASI vetllem per la igualtat i fomentem la promoció interna, perquè el talent dels nostres col·laboradors és el que ens fa donar un servei referent en el sector.

Si t’agrada el tracte amb les persones i vols formar part d’un projecte innovador al món social amb desenvolupament professional, aquesta oportunitat t’interessarà!

El servei “Casa d’infants” s’emmarca dins del programa de suport a les famílies amb infants i adolescents en situació de desemparament o en risc de caure-hi. Portem més de 8 anys amb aquest servei pioner en el sector social.

Com a director/a de la unitat territorial, t’encarregaràs de liderar, coordinar, avaluar i garantir el funcionament òptim de la casa d’infants d’acord amb els objectius recollits al PEC, al RRI i als criteris proporcionats per la Fundació i la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència, aportant indicadors de valor i participant en el procés estratègic de l’Entitat dissenyant una metodologia tècnica i organitzativa innovadora, per convertir-se en un model d’intervenció familiar de referència.

Vols unir-te a nosaltres?

Si la resposta és sí, aquest és el teu projecte! Actualment FASI completa l’equip de l’UT Terres de l’Ebre (cases d’infants Cucafera i casa d’infants Fontcalda, a Tortosa i Gandesa) amb el/la director/a de la Casa d’Infants, a jornada completa (38 hores setmanals). Busquem persones que vulguin emprendre un projecte reptador! Sense dubte tot lo que podràs aprendre et farà créixer personal i professionalment.

Ets la persona ideal si…

Tens orientació a es persones i als serveis.
Ets una persona amb impacte e influència al comunicar-se amb la resta.
Ets creatiu/va i innovador/a.
T’agrada liderar equips i el desenvolupament de persones.
A més a més, tens una gran capacitat de treball en equip i cooperació.

Vols saber que més pots aconseguir amb aquesta oportunitat?

Tindràs un contracte de substitució de baixa embaràs + maternitat amb FASI, entitat referent en la innovació en projectes socials.
Rebràs un pla formatiu segons les necessitats del teu lloc de treball.
El teu horari serà flexible.
A més a més, tindràs 31 dies de vacances naturals per any i dies d’assumptes propis.
Rebràs un salari en base a 36.000 euros bruts anuals per jornada completa (segons conveni d’acció social amb infància) + beneficis socials + progressió salarial el primer, segon i tercer any.

Alguns dels teus reptes seran…

Liderar i garantir la cohesió i la coordinació dels equips educatius i d’EIF que intervenen amb els infants/joves/famílies.
Donar suport i garantir el compliment de les funcions del personal i equips a càrrec (Equip educatiu i Equip d’Intervenció Familiar).
Vetllar per l’equilibri en els perfils dels casos acceptats a la Comissió d’Assignació i Seguiment, per garantir la qualitat en l’atenció.
Representar la Casa d’Infants i participar en espais de treball i participació en el sector.
Informar a les famílies de les característiques i funcionament dels serveis així com garantir els seus drets i deures.
Conèixer i fer el seguiment dels processos dels infants i les famílies atesos per prendre decisions
Vetllar per l’aplicació i avaluació del desenvolupament del model tècnic.
Assumir la guarda dels infants acollits a la Casa d’infants, en el cas que no hi hagi guarda assumir les responsabilitats delegades pels tutors corresponents.
Garantir que les Cases d’Infants compleixin els requeriments tècnics, administratius i infraestructurals exigits, i promoure’n millores.
Garantir la qualitat de la documentació i l’arxiu del servei, així com els terminis de presentació d’aquesta documentació, la seva qualitat i rigor.
Garantir el compliment del pressupost assignat a la casa d’infants.
Garantir la confidencialitat i la fiabilitat de la informació entorn els infants/joves i les seves famílies d’acord amb la LOPD.
Liderar el recull d’activitats i resultats de l’execució anual del projecte.
Participar activament en la construcció de qualsevol projecte relatiu a les Cases d’infants o dels seus professionals proposats des de Direcció general / Direcció tècnica / Direcció de recursos humans.

I quins requisits has de complir? A més a més de les ganes i la il·lusió…

Per aquesta posició necessitem que tinguis una titulació universitària de l’àmbit social: pedagogia, psicologia, educació social, treball social, sociologia,…
Necessitem que tinguis un nivell C de la llengua catalana.
Necessitem que tinguis formació en lideratge d’equips i/o intervenció familiar sistèmica.
Incorporació desembre 2020.

Entraràs en un equip jove, tècnic i molt motivat, que s’esforcen cada dia per donar lo millor de si mateixos cap a les famílies, que son el nostre objectiu. De moment a la casa d’infants son 10 professionals, i estan esperant-te per a que siguis l’11!

Inscriu-te a la oferta i si encaixes amb el perfil que busquem, t’explicarem en una entrevista personal tots els detalls d’aquesta posició.

Alerta JOB

¿Deseas recibir emails de trabajo?

Don`t copy text!