Preloader

Cargando...

EDUCADOR/A SOCIAL PER CENTRE OBERT A BARCELONA

  • Profesionales y Técnicos
  • Full time
  • 1 semana -
  • Barcelona

Información del trabajo

  • icon
    Remuneración EUR 0-5000 / Mes

Descripción del trabajo

Cerquem Educador/a Social per cobrir una VACANT a jornada completa al Centre Obert Sant Martí, ubicat a Barcelona ciutat, en horari de tardes.

Características
Formación: GRAU / DIPLOMATURA – Educació social
Requisitos: Perfil masculí per paritat en el servei Imprescindible Grau/diplomatura en educació social Certificat negatiu delictes de naturalesa sexual
Funciones: Portar un grup d’infants d’entre 4-6 anys. Participació en la programació del projecte educatiu del servei. Contacte i recollida d’informació dels usuaris per valorar tipus d’intervenció a realitzar conjuntament amb l’equip. Disseny d’un pla de treball d’acord amb l’usuari i en funció de les seves necessitats i característiques, reforçant el component educatiu de la intervenció. Participació en l’avaluació periòdica del grau d’assoliment dels objectius, proposant les estratègies i metodologies per adequar-les a la realitat específica dels usuaris. Garantir la dinàmica del servei, des de la vessant educativa, mitjançant les activitats planificades. Elaboració, seguiment i avaluació del pla de treball educatiu individual, en coordinació amb altres professionals o serveis d’atenció social. Establir les accions educatives oportunes per tal de promoure estratègies que permetin la vinculació de l’usuari en el servei i l’acceptació d’aquests o d’altres recursos de la xarxa. Informació, orientació i assessorament a l’individu, de les prestacions i els recursos socials del territori que poden facilitar la intervenció educativa. Tramitació i seguiment de les prestacions individuals. Assessorament als professionals en l’elaboració dels plans d’intervenció individual, grupal i comunitaris des de la vessant educativa. Facilitar experiències d’intercanvi professional en l’àmbit educatiu. Tramitació, si s’escau, de propostes de derivació als serveis d’atenció especialitzada, d’acord amb la resta de membres de l’equip.
Municipio: Barcelona
Jornada: 38,5 hores setmanals
Horario: Tardes. Dll-dv de 13:00 a 20:30. Dimarts de 12:00 a 20:30 Juliol, Agost i vacances escolars horari canvia a franja matins.
Salario: 20.639,22€ bruts anuals

Alerta JOB

¿Deseas recibir emails de trabajo?

Don`t copy text!