Preloader

Cargando...

ENGINYER/ A DE PROCESSOS

  • Profesionales y Técnicos
  • Full time
  • 1 mes -
  • Fogars De La Selva

Información del trabajo

Descripción del trabajo

ENGINYER/A DE PROCESSOS. IMPRESCINDIBLE: Certificat de discapacitat. Titulació de Llicenciatura o Grau en Química o Enginyeria Química i formació complementària en seguretat i seguretat de processos. Experiència mínima de 4 anys en una indústria química desenvolupant les mateixes funcions. També imprescindible: Títol o certificat en plataformes elevadores (PEMPS), d’ATEX, curs de 50h PRL específic sector químic i curs de seguretat de màquines RD 1215/97. Comunicar-se fluidament en català, castellà i anglès. Coneixements en Microsoft Office. Carnet de conduir i vehicle propi.
Categoria

Enginyeria i tècnica
Subcategoria

Industrial
Experiència(mesos)

48
Nombre de llocs ofertats

1
Ofertes per a persones amb discapacitats
Detall de les funcions del treball

Aplicar àmplis coneixements tècnics i garantir una qualitat uniforme en els processos de fabricació del lloc. Actuar com a guardià principal en targetes per lots, fabricant informació en ERP i destinatari del paquet de transferència de tecnologia del negoci internacional. Jugar un paper actiu en el suport a l’operació segura dels processos del lloc. Planificar assajos de nous productes i processos, i proporcionar les apotacions d’enginyeria de procés necessàries per ampliar el porcés de laboratori en consulta amb els responsables de recerca i de desenvolupament.
Ubicació
Província

BARCELONA
Municipi

FOGARS DE LA SELVA
Codi Postal

08495
Requisits
Nivell Formatiu

Nivell del títol Tema del títol Nom del títol

TÍTOL DE GRAU QUÍMICA

LLICENCIATURA O ENGINYERIA QUÍMICA

LLICENCIATURA O ENGINYERIA QUÍMICA (ENGINYERIA)

Competències Nivell

No s’han trobat resultats

Idiomes Parlat Escrit

ESPANYOL MITJÀ MITJÀ

ANGLÈS MITJÀ MITJÀ

CATALÀ MITJÀ MITJÀ

Permisos de Conduir

AA-MOTOCICLETES I TRICICLES DE MOTOR

B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR Tipus de vehicle Disponibilitat de vehicle Disponibilitat per a Viatjar Detall de l'experiència requerida Experiència mínima de 4 anys en una indústria química desenvolupant les mateixes funcions. Contracte Oferta Express Relació Laboral LABORAL INDEFINIT Durada del contracte(mesos) 0 Jornada COMPLETA Període Nombre Hores 0 Salari des de 3000 Salari fins a 3850 Detall d'altres beneficis

Alerta JOB

¿Deseas recibir emails de trabajo?

Don`t copy text!