Preloader

Cargando...

ENGINYER/ A DE QUÍMICA

  • Profesionales y Técnicos
  • Full time
  • 1 mes -
  • Fogars De La Selva

Información del trabajo

Descripción del trabajo

ENGINYERS DE QUÍMICA. IMPRESCINDIBLE: Certificat de discapacitat. Titulació de Grau o Llicenciatura en Química o Enginyeria Química i formació complementària en anàlisis de dades i programació. Experiència mínima de 4 anys en una indústria química com a enginyer/a d’anàlisi de dades. Comunicar-se fluidament en català, castellà i anglès. Carnet de conduir i vehicle propi.
Categoria

Enginyeria i tècnica
Subcategoria

Químic
Experiència(mesos)

48
Nombre de llocs ofertats

1
Ofertes per a persones amb discapacitats
Detall de les funcions del treball

Desenvolupament de tots els sistemes necessaris per a l’anàlisi de dades per donar suport a les àrees tècniques del lloc i obtenir el millor rendiment a les plantes mitjançant treballs col·laboratius amb les diferents àrees. Millorar els OEE aconseguint una millor disponibilitat, qualitat i rendiments. Admetre tots els sistemes existents (SAP, lot21, preactor…) per garantir la millor i més fàcil plataforma integrada i l’arquitectura de TI més fiable. Indentificar i investigar problemes complexos que impliquen una àmplia quantitat d’informació conjuntament amb el desenvolupament, la qualitat, la producció i l’enginyeria mitjaçant l’extracció de les dades pertinents, i proposar accions de millora.
Ubicació
Província

BARCELONA
Municipi

FOGARS DE LA SELVA
Codi Postal

08495
Requisits
Nivell Formatiu

Nivell del títol Tema del títol Nom del títol

TÍTOL DE GRAU QUÍMICA

LLICENCIATURA O ENGINYERIA QUÍMICA

LLICENCIATURA O ENGINYERIA QUÍMICA (ENGINYERIA)

Competències Nivell

No s’han trobat resultats

Idiomes Parlat Escrit

ESPANYOL MITJÀ MITJÀ

CATALÀ MITJÀ MITJÀ

ANGLÈS MITJÀ MITJÀ

Permisos de Conduir

AA-MOTOCICLETES I TRICICLES DE MOTOR

B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR Tipus de vehicle Disponibilitat de vehicle Disponibilitat per a Viatjar Detall de l'experiència requerida Experiència mínima de 4 anys en una indústria química com a enginyer/a d'anàlisi de dades. Contracte Oferta Express Relació Laboral LABORAL INDEFINIT Durada del contracte(mesos) 0 Jornada COMPLETA Període Nombre Hores 0 Salari des de 3000 Salari fins a 3850 Detall d'altres beneficis

Alerta JOB

¿Deseas recibir emails de trabajo?

Don`t copy text!