Preloader

Cargando...

M312- TÈCNIC/A DE REFORÇ en informació, tràmits i acreditaci…

  • Profesionales y Técnicos
  • Full time
  • 1 semana -
  • Girona

Información del trabajo

  • icon
    Remuneración EUR 0-5000 / Mes

Descripción del trabajo

El Servei Català de Salut necessita incorporar TÈCNIC/A DE REFORÇ en informació, tràmits i acreditacions per treballar a la Seu de la Regió sanitària de Girona.

Funcions a desenvolupar:
Orientar a la ciutadania i als pacients en els nous circuits, procediments, tràmits i serveis definits com a motiu de la pandèmia, tan des de la vessant presencial com no-presencial, tot incloent a pacients i famílies/tutors.
Gestionar el cas en tot allò que es pugui efectuar com a suport a l’àmbit assistencial per resoldre l’accés al sistema sanitari públic: programar o reprogramar activitat, o dur a terme tramitacions de prestacions i serveis per tal d’agilitzar i millorar l’accés en circumstàncies excepcionals de tensió sanitària.
Formar i informar als ciutadans i als pacients en els processos d’atenció, autogestió de tràmits i d’informació, de materials divulgatius, de suport a la ciutadania en mesures preventives de Salut o de protocols derivats de la pandèmia, així com en les diferents modalitats i canals d?atenció presencial i no-presencial, i l’ús d’eines digitals per la ciutadania (app, web, etc.).

Requisits:
Títol universitari de diplomatura o de grau universitari equivalent al nivell MECES 2 (mínim 180 crèdits ECTS), preferentment en Ciències Socials i Jurídiques.
Coneixements i/o experiència prèvia en gestió sanitària
Certificat de nivell de suficiència de català (C1) de la Direcció General de Política Lingüística o equivalent.

Es valorarà:
Experiència prèvia en la difusió de continguts sanitaris. Coneixements del model de gestió del Servei Català de la Salut i del Sistema de Salut de Catalunya.

Competències/Habilitats:

Perfil professional amb iniciativa, capacitats d’organització i planificació, orientat a la qualitat i als resultats i amb bones habilitats comunicatives.
Ús habitual del programari Office (Word, Excel, Powerpoint, Outlook).

S’ofereix:

Contractació: Contracte: temporal.
Àmbit de treball: Servei Català de la Salut i a la seu de la Regió Sanitària de Girona)
Jornada: completa (jornada de matí o de tarda, rotativa de dilluns a diumenge)
Retribució: tècnic, nivell 3.1 (33.450,48 BA)

Alerta JOB

¿Deseas recibir emails de trabajo?

Don`t copy text!