Preloader

Cargando...

MECÀNIC CAMIONS INDUSTRIALS

  • Profesionales y Técnicos
  • Full time
  • 4 semanas -
  • Perafort

Información del trabajo

Descripción del trabajo

Es necessita incorporar 1 MECÀNIC CAMIONS INDUSTRIALS per a empresa ubicada al municipi de PERAFORT. Funcions: Manteniment de la flota, revisions pre-ITV, detecció d’avaries, diagnòstic i reparació o derivació al taller col·laborador extern. Portar el control de les intervencions realitzades i la planificació de les revisions preventives. Imprescindible formació en automoció i experiència amb vehicles industrials, carnet B, coneixements de castellà i català i flexibilitat horària. Es valorarà disposar de carnet C, AEQT i formació en PRL. S’ofereix contracte TEMPORAL de 12 mesos a jornada COMPLETA i possibilitat de pròrroga. Salari segons conveni.
Categoria

Fabricació electromecànica, muntatges i manteniments
Subcategoria

Manteniment i reparació
Experiència(mesos)

36
Nombre de llocs ofertats

1
Ofertes per a persones amb discapacitats
Detall de les funcions del treball

Manteniment de la flota, revisions pre-ITV, detecció d’avaries, diagnòstic i reparació o derivació al taller col·laborador extern. Portar el control de les intervencions realitzades i la planificació de les revisions preventives.
Ubicació
Província

TARRAGONA
Municipi

PERAFORT
Codi Postal

43152
Requisits
Nivell Formatiu

Nivell del títol Tema del títol Nom del títol

No s’han trobat resultats

Competències Nivell

No s’han trobat resultats

Idiomes Parlat Escrit

No s’han trobat resultats

Permisos de Conduir

B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR Tipus de vehicle Disponibilitat de vehicle Disponibilitat per a Viatjar Detall de l'experiència requerida Experiència mínima de 3 anys de mecànic de camions industrials. Contracte Oferta Express Relació Laboral LABORAL TEMPORAL Durada del contracte(mesos) 12 Jornada COMPLETA Període Nombre Hores 0 Salari des de 0 Salari fins a 0 Detall d'altres beneficis

Alerta JOB

¿Deseas recibir emails de trabajo?

Don`t copy text!