Preloader

Cargando...

MONITOR/A SUPLÈNCIES

  • Profesionales y Técnicos
  • Full time
  • 2 semanas -
  • Vilafranca del Penedès

Información del trabajo

  • icon
    Remuneración EUR 0-5000 / Mes

Descripción del trabajo

Es precisen Monitors/es per a Llar-residència, pisos tutelats i Centre Ocupacional de persones amb discapacitat per fer SUPLÈNCIES
Categoria

Serveis personals
Subcategoria

Altres serveis a les persones
Experiència(mesos)

12
Nombre de llocs ofertats

2
Ofertes per a persones amb discapacitats
Detall de les funcions del treball

– Suport i acompanyament en els àpats. – Suport i acompanyament en els activitats de la vida diària (dutxar-se, vestir-se, anar a dormir, etc.) – Fer atenció directa als usuaris en les activitats del lleure. – Pensar en activitats de lleure per fer els caps de setmana. – Reconduir situacions de conflicte – Fer els registres corresponents.
Ubicació
Província

BARCELONA
Municipi

VILAFRANCA DEL PENEDÈS
Codi Postal

08720
Requisits
Nivell Formatiu

TÍTOL FP DE GRAU MIG
Nivell del títol Tema del títol Nom del títol

No s’han trobat resultats

Competències Nivell

Responsabilitat ALT

Iniciativa ALT

Treball en equip ALT

Idiomes Parlat Escrit

CATALÀ MITJÀ MITJÀ

Permisos de Conduir

B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR Tipus de vehicle AUTOMÒBIL Disponibilitat de vehicle Disponibilitat per a Viatjar Detall de l'experiència requerida REQUISITS: Carnet de conduir B i vehicle. Experiència com a monitor/a, en tasques de lleure i amb persones amb discapacitat. Persona dinàmica, resolutiva, ordenada i responsable. Residir zona Penedès. Comptar amb disponibilitat horària. HORARI CENTRE OCUPACIONAL: 8.30h a 16.30h HORARI LLAR-RESIDÈNCIA I PISOS: tardes (16h a 23h)-nits (20.30-08.30h)-caps de setmana (torns de 12h) Contracte Oferta Express Relació Laboral LABORAL TEMPORAL Durada del contracte(mesos) 4 Jornada COMPLETA Període Nombre Hores 0 Salari des de 1235 Salari fins a 1235 Detall d'altres beneficis HORARI: Torns de tarda, nits i caps de setmana. Jornada complerta. SALARI: 1231€ bruts per 14 pagues.

Alerta JOB

¿Deseas recibir emails de trabajo?

Don`t copy text!