Preloader

Cargando...

OFICIAL SUBSTITUCIONS (Amb discapacitat mín. 33%)

  • Profesionales y Técnicos
  • Full time
  • 3 semanas -
  • Vilafranca del Penedès

Información del trabajo

Descripción del trabajo

Precisem incorporar OFICIAL DE 2ª PER SUBSTITUCIONS (Amb discapacitat) en diferents enclavaments (fàbriques) on Mas Albornà té grups de treballadors/es ubicats a les instal•lacions dels clients externs o al taller de manipulats.
Categoria

Qualitat producció R + D
Subcategoria

Operadors de processos de producció
Experiència(mesos)

12
Nombre de llocs ofertats

1
Ofertes per a persones amb discapacitats
Detall de les funcions del treball

– Portar persones amb discapacitat a càrrec. Ha d’anar a les instal•lacions dels diferents clients externs segons necessitat i gestionar l’equip de treballadors de Mas Albornà fent alhora tasques manipulatives i d’operari de producció juntament amb la resta del grup. – Vetllant pel bon funcionament del grup i l’assoliment de les diferents tasques requerides per cada client. Coordinar i supervisar les tasques dels treballadors/es de Mas Albornà. – Coordinar i supervisar que la feina s‘executa amb cura i qualitat i se segueixen les normes de seguretat i higiene . – Portar furgonetes i carretó.
Ubicació
Província

BARCELONA
Municipi

VILAFRANCA DEL PENEDÈS
Codi Postal

08720
Requisits
Nivell Formatiu

ESTUDIS PRIMARIS COMPLETS
Nivell del títol Tema del títol Nom del títol

No s’han trobat resultats

Competències Nivell

Treball en equip ALT

Flexibilitat/gestió del canvi ALT

Autonomia ALT

Responsabilitat ALT

CAPACITAT PORTAR PERSONES A CÀRREC ALT

Idiomes Parlat Escrit

CATALÀ MITJÀ MITJÀ

Permisos de Conduir

B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR Tipus de vehicle AUTOMÒBIL Disponibilitat de vehicle Disponibilitat per a Viatjar Detall de l'experiència requerida persona polivalent, flexible, responsable, amb capacitat resolutiva i organitzativa. Carnet de conduir + carnet de carretoner i vehicle propi. Es valorarà experiència en tracte amb persones amb discapacitat. Contracte Oferta Express Relació Laboral LABORAL TEMPORAL Durada del contracte(mesos) 12 Jornada COMPLETA Període JORNADA SETMANAL Nombre Hores 40 Salari des de 1235 Salari fins a 1235 Detall d'altres beneficis HORARI: Horari habitual de dilluns a divendres de 7h a 15. Disponibilitat per treballar puntualment caps de setmana o tardes. SALARI: 1235e bruts per 14 pagues. Incorporació immediata. Possibilitat de continuïtat.

Alerta JOB

¿Deseas recibir emails de trabajo?

Don`t copy text!