Preloader

Cargando...

RESTAURANT MANAGER

  • Profesionales y Técnicos
  • Full time
  • 2 semanas -
  • Reus

Información del trabajo

  • icon
    Remuneración EUR 0-5000 / Mes

Descripción del trabajo

Et consideres un líder nat, gaudeixes oferint una experiència positiva als teus clients i saps treballar amb protocols i per objectius? Restaurant Gastro-bar de Reus de llarga trajectòria t’està buscant!

T’ oferim una feina on podràs:

Coordinar, supervisar i liderar equip de sala i cuina (5-6 pax)
Supervisar el servei de cuina
Mantenir uns ratios adequats per cumplir els objectius marcats
Realitzar comandes als proveidors de la seva competència
Seleccionar, formar i motivar el personal, realitzar quadrants de l’equip i torns de treball.
Atendre i resoldre possibles incidències de l’equip i dels clients
Garantir uns stàndards de qualitat per tal de captar i fidelitzar els clients.
Realitzaràs reunions periòdiques amb el cap d’operacions i respectius comandaments.
Donar suport al servei quan sigui necessari

OFERIM:

?Incorporació: immediata
Horari: partit
Festius: 1,5 festius
Contracte directe amb l’establiment
Salari fixe + importants incentius per objectius
Bon ambient de treball

Formació mínima: CFGM restauració
Experiència mínima: 2 anys d’experiència com Restaurant Manager
Idiomes: Català i castellà nivell avançat, anglès i francès (valorables)
Residir Reus o rodalies (màxim10-15km). IMPRESCINDIBLE
Disposar de carnet de cotxe i vehicle (si viu fora de Reus) IMPRESCINDIBLE
Coneixements i experiència en cuina molt valorables

PERFIL PROFESSIONAL

Persona responsable, dnàmica, amb iniciativa, dots de lideratge, amb una clara orientació al client, bona presència, polivalència, resolutiva, flexible, capacitat de treball en equip i amb protocols.

IMPORTANT

Per poder valorar el teu perfil necessitem que ens adjuntis un CV actualitzat i amb fotografia. En cas contrari, el candidat serà descartat.

Alerta JOB

¿Deseas recibir emails de trabajo?

Don`t copy text!