Preloader

Cargando...

RESTAURANT MANAGER

  • Profesionales y Técnicos
  • Full time
  • 2 meses -
  • Sant Feliu de Guíxols

Información del trabajo

Descripción del trabajo

T’agrada l’atenció al públic, et consideres un líder nat i vols formar part d’un nou projecte a 1a línia de mar com a Restaurant Manager?

T’ oferim una feina on podràs:

Coordinar, supervisar i liderar equip de sala i cuina (5-8pax)
Supervisar el servei de cuina
Mantenir uns ratios adequats per cumplir els objectius marcats
Realitzar comandes als proveidors de la teva competència
Seleccionar, formar i motivar el personal, realitzar quadrants de l’equip i torns de treball.
Atendre i resoldre possibles incidències de l’equip i dels clients
Garantir uns stàndards de qualitat per tal de captar i fidelitzar els clients.
Realitzaràs reunions periòdiques amb el cap d’operacions i respectius comandaments per supervisar i valorar evolució de l’establiment
Rebre formació durant 2 mesos.

OFERIM:

?Incorporació: febrer
Horari: partit
Festius: 1,5 festius
Vacances: 45 dies/any
Salari fixe: 1.500€ + importants incentius.
Contracte directe amb l’establiment
Bon ambient de treball

Formació mínima: CFGM restauració
Experiència mínima: 2 anys d’experiència com Restaurant Manager
Domini del TPV i PDA.
Idiomes: Català i castellà nivell avançat, anglès i francès (valorables)
Residir Baix Empordà (10-15km de Sant Feliu de Guíxols). IMPRESCINDIBLE
Disposar de carnet de cotxe i vehicle (si viu fora de Sant Feliu) IMPRESCINDIBLE
Coneixements i experiència en cuina valorables.

PERFIL PROFESSIONAL

Persona responsable, amb iniciativa, dots de lideratge, amb una clara orientació al client, bona presència, polivalència, resolutiva, flexible, capacitat de treball en equip i amb protocols.

IMPORTANT

Per poder valorar el teu perfil necessitem que ens adjuntis un CV actualitzat i amb fotografia. En cas contrari, el candidat serà descartat.

Alerta JOB

¿Deseas recibir emails de trabajo?

Don`t copy text!