Preloader

Cargando...

Tècnic/a d’Orientació Ubicat

  • Profesionales y Técnicos
  • Full time
  • 1 mes -
  • Mollet del Vallès

Información del trabajo

Descripción del trabajo

Projecte: Programa Ubicat // REQUISITS IMPRESCINDIBLES – 2 anys d’experiència acreditable en actuacions d’orientació relacionada en la recerca de feina – Formació mínima de titulació Universitària (grau de 4 anys i 240 crèdits, i/o llicenciatura). Preferentment, grau o llicenciatura en Psicologia, Pedagogia o Psicopedagogia //Es valorarà: – Experiència en prospecció i/o intermediació empresarial – Experiència en orientació a persones en recerca d’ocupació i/o millora professional // Data prevista d’incorporació: març de 2021 //Data prevista de finalització: 31 de desembre 2021 // Salari: 23.789,08€ (salari brut anual) // Jornada complerta de 36,5h. Es treballaran tots els matins de dilluns a divendres i dues tardes fins les 18:30 hores.
Categoria

Educació, formació i investigació
Subcategoria

Formació
Experiència(mesos)

24
Nombre de llocs ofertats

1
Ofertes per a persones amb discapacitats
Detall de les funcions del treball

Les funcions principals a desenvolupar seran: – Buscar informació i recursos relacionats amb la formació i l’ocupació. – Donar a conèixer i oferir als/a les usuaris/es els recursos i serveis existents a l’EMFO i d’altres recursos, informant dels beneficis que els aportarà participar de les activitats diverses per tal de facilitar la seva inserció laboral o canvi d’orientació professional. – Orientar els/les usuaris/es que busquen feina assessorant-los sobre les estratègies i els recursos més eficaços per aconseguir la inserció laboral i millorar les possibilitats d’ocupació en funció de les ofertes empresarials. – Facilitar el disseny i execució del projecte professional construint itineraris professionals o d’inserció laboral a curt, mig o llarg termini d’acord amb les necessitats de l’/de la usuari/a i els requeriments del mercat laboral. – Tutoritzar, acompanyar i donar suport als/a les usuaris/es en el seu procés de recerca de feina i/o de definició i execució del projecte professional. – Dins del seguiment del projecte professional posar especial energia en analitzar l’ocupabilitat dels/de les demandants afavorint el canvi i la millora professional a partir de la identificació i desenvolupament de les competències professionals. – Dissenyar i executar càpsules relacionades amb l’orientació professional i/o la recerca de feina dirigides a les persones usuàries del servei. – Realitzar la gestió administrativa relativa al procés de les persones ateses (expedient) i al programa a través de l’aplicatiu de gestió propi de l’EMFO i dels sistemes de gestió del client finançador. – Recollir les dades necessàries per poder reportar indicadors, individual i globals, que permetin establir mecanismes d’avaluació individual i global de les activitats. – Avaluar, juntament amb les responsables dels diferents serveis, els resultats obtinguts i proposar, si s’escau, mecanismes de millora que garanteixin l’eficiència dels procediments. – Realitzar tasques de prospecció i coneixement de l’activitat empresarial de la zona. – Conèixer i avaluar les necessitats reals de les empreses. – Oferir estratègies d’intermediació i selecció de persones d’acord amb les necessitats reals de les empreses. – Informar per l’autoocupació i derivar al servei/professional corresponent en cas que la persona atesa mostri interès.
Ubicació
Província

BARCELONA
Municipi

MOLLET DEL VALLÈS
Codi Postal

08100
Requisits
Nivell Formatiu

LLICENCIATURA O ENGINYERIA
Nivell del títol Tema del títol Nom del títol

LLICENCIATURA O ENGINYERIA PSICOLOGIA

LLICENCIATURA O ENGINYERIA PEDAGOGIA

LLICENCIATURA O ENGINYERIA PSICOPEDAGOGIA

Competències Nivell

Autonomia MITJÀ

Planificació i organització MITJÀ

Situació en el context laboral MITJÀ

Adaptabilitat MITJÀ

Ofimàtica MITJÀ

Capacitat d’anàlisi i sintesis MITJÀ

Comunicació MITJÀ

Relació interpersonal MITJÀ

Treball en equip MITJÀ

Disposició a l’aprenentatge MITJÀ

Responsabilitat professional MITJÀ

Proactivitat MITJÀ

Idiomes Parlat Escrit

CATALÀ C1 – DOMINI EFICAÇ C1 – DOMINI EFICAÇ

Permisos de Conduir

B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR Tipus de vehicle AUTOMÒBIL Disponibilitat de vehicle Disponibilitat per a Viatjar Detall de l'experiència requerida IMPRESCINDIBLE: El programa Ubicat estableix que l'equip tècnic ha de tenir 2 anys d’experiència acreditable en actuacions d’orientació relacionada en la recerca de feina, inserció laboral,... També es valorarà: - Experiència en prospecció i/o intermediació empresarial - Experiència en orientació a persones en recerca d’ocupació i/o millora professional. Contracte Oferta Express Relació Laboral LABORAL TEMPORAL Durada del contracte(mesos) 12 Jornada COMPLETA Període JORNADA SETMANAL Nombre Hores 37 Salari des de 1699 Salari fins a 1699 Detall d'altres beneficis

Alerta JOB

¿Deseas recibir emails de trabajo?

Don`t copy text!